Renata Ničajienė, jau 8 metus rašo sezoninio maisto tinklaraštį sezoninevirtuve.lt ir yra sukūrusi 6 kulinarines knygas. Ji savo knygose bei tinklaraštyje skaitytojus skatina valgyti pagal metų laikus, gaminti iš šviežių vietinių produktų ir saugoti savo krašto kulinarines tradicijas.
„Big Green Egg kepsninė mudu su vyru įkvėpė daugiau ir dažniau gaminti gryname ore ant tikros ugnies savo vasarnamyje Druskininkuose.
Turbūt, nei vienas buitinis virtuvės prietaisas dar nėra suteikęs tiek daug pažinimo džiaugsmo! Kaip didžiausią Big Green Egg privalumą įvardinčiau tikslų kepimo temperatūros nustatymą ir išlaikymą, bei jame iškepto maisto sultingumą.
Big Green Egg kepsninėje ypač patogu kepti mūsų šeimos taip pamėgtas picas, kurios būna daug skanesnės, nei iškeptos paprasčiausioje orkaitėje, tokios pat gardžios, kaip per atostogas Italijoje.“