Šios baltųjų kopūstų salotos negaminamos Big Green Egg kepsninėje, bet yra gardus ir gaivinantis garnyras, kurį galite patiekti su, pavyzdžiui, rūkyta kiaulienos nugarine. Kiekis labai lengvai padvigubinamas, jei planuojate savo kamado kepsninėje gaminti didesnei grupei žmonių.
VIRTUVĖ: VOKIEČIŲ
SUDĖTINGUMAS: LENGVAS
PASIRUOŠIMAS IŠ ANKSTO: –
GAMINIMO TRUKMĖ: 15 MIN.
IŠ VISO: 15 MIN.
IŠEIS: 4 PORCIJOS
INGREDIENTAI
KOPŪSTAI
½ baltojo kopūsto
GARSTYČIŲ PADAŽAS
2 v.š. stambių vokiškų garstyčių
100 ml saulėgrąžų aliejaus
1 v.š. suši acto
½ v.š. cukraus pudros
GAMINIMAS
1. Nedideliame puode sumaišykite ingredientus padažui ir nuolat maišydami pakaitinkite iki 60°C, kol padažas pradės tirštėti.
2. Palikite garstyčių padažą ataušti. Per tą laiką į plonas juosteles supjaustykite baltąjį kopūstą.
3. Į supjaustytą kopūstą įmaišykite atvėsusį padažą. Uždenkite ir laikykite šaldytuve iki patiekimo.
© Big Green Egg Europe, www.biggreenegg.eu